Mammatess87

Alla inlägg den 17 januari 2012

Av Therese Lindström - 17 januari 2012 22:50

Hej...


Har kollat mejlen & även läst lite bloggar. Så nu tänkte jag uppdatera bloggen lite innan det är dags & stänga av datorn och sova =)


Har länge vela köpa en vagnleksak, men det har inte blivit av. Men nu har jag fått tummen ur röven och har kollat runt lite på olika hemsidor efter sådan. Dom som verkar populära nu är: Tummen & spöket laban. Gillar dom, men tyvärr kostar dom ganska mycket (strax över 100kr) och det tycker jag faktiskt är lite för dyrt för min plånbok. Men sen blev jag & tänka på att jag är ju med i barnens bokklubb och till min stora glädje har dom en vagnleksak med pingu 49kr. Så jag funderar faktiskt på att klicka hem en sådan + kanske någon trevlig bok till "lilleman" =)




Såhär ser den ut. Tror det kommer bli skit snyggt ;-)


Någon annan som har problem med bloggplatsen förresten? hos mig krånglar det nästan dagligen! =/ har mejlat till dom, men får inge gehör. Trött jag blir! Sitter & funderar på om man ska lägga ner bloggen här och starta upp den någon annanstans eller om man ska sluta blogga helt ett tag? Hinner ju ändå inte alltid blogga som jag vill och är det inte där skon klämmer ja då är det min extremt stora blogg torka =/


Jaha så kan det vara ibland. Nej ger mig här och stänger av datorn. Klockan går! Godnatt







 




Av Therese Lindström - 17 januari 2012 14:33

Hallå.. 


Kevin sover middag, i vagnen där han alltid brukar sova sin middag! Jag passar på att uppdatera bloggen lite. När han vaknar så ska han få lite käk & ren blöja.


Vid 15.00 ska jag ha ett litet möte här hemma. En evig väntan, har väntat hela dagen på att klockan ska bli så mycket så folket ska dyka upp. Vad det är möte är inget jag kommer gå in på här i bloggen. Det är endast dom närmaste som får veta. Så kan det vara! Får se vad det här mötet har & ge. Har inga förväntningar, brukar bli bäst så. Annars blir man kanske bara besviken!


Imorgon ska jag & prinsen åka till Örebro & träffa två flickor (Cathrin & Emma) med deras barn. Det ska bli jätte kul. Har inga speciella planer, men det är iaf tänkt att vi ska bänka oss vid något mysigt café och fika lite. Samt kika runt lite i klädbutiker. Jag är i stort behov att köpa mig en tröja! Vilket jag har ganska dåligt om. Skulle behöva inhandla byxor också. Men vi får se vad jag hittar! resterande klädesplagg har jag ganska bra om, det vill säga linnen och underkläder.


Skulle vara kul & köpa kläder till Kevin också. För dom har ju så mycket fina kläder. Men samtidigt så känns det onödigt då han har mängder med kläder just nu. Och inte för så länge sen heller så fick han en drös med ytterligare mer kläder så jag tror jag ska prata allvar med mig innan vi åker & säga till på skarpen att herren INTE behöver kläder.... Hihi


Det som ska bli så kul i morgon är att träffa Cathrin, för jag har aldrig träffat henne innan! Men Emma har jag där i mot träffat en gång :)


För att göra en lång historia kort så, kommenterade Cathrin min blogg (bloggade inte på den här då) och jag svarade, från den dagen så byggde vi upp en vänskap via internet. Vi talade mycket om allt & inget :-) efter ett tag kom det fram att hon är tillsammans med Leffe, en "gammal" kompis till Micke. Så Cathrin är ju inte helt främmande, men ändå så är hon det ;)


Emma och Cathrin känner varandra bäst då dom är syskon :p


Nej nu hinner jag inte sitta här mer. Måste göra klar det sista innan folket kommer och mötet kan börja.


Ha det bäst :D

Presentation


Välkommen! :) Bloggar om mitt liv som mamma!

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12 13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Januari 2012
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards